چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را افزایش می دهد

استاندارد

مجله سلامت هفت پا تقدیم می نماید:
چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را افزایش می دهد در مجله سلامت هفت پا:

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله سلامت هفت پا به نقل از مهر، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.

محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می شوند.

مجله سلامت هفت پا - کلیه مطالب از مراجع معتبر و مجاز جمع آوری شده است و هفت پا مسئولیتی در قبال محتوا ندارد. این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است. مدیر مسئول: محمد ادب آوازه


مشاهده : چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را افزایش می دهد

چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را افزایش می دهد

7 February 2018 | 1:42 am